2009. 06. 28.

Levelezés

No egész éjszaka zuhogott. Csak kopácsoltak az esőcseppek az ereszen. Fel is ébredtem többször, most meg csak nézek ki a fejemből álmosan. Nálad nem folyt be a víz az ágy alá? Remélem sok emeletnyi magasságban védekeztek az áradat ellen. No ma is keservesen néz ki az időjárás, hiába drukkolok a napnak a versenyben.
Azért a rövidekkel vigyázni, nem szép látvány a görbén járó csajszi pár .
Kártyát vittetek?
Kocka pókert?
No eridjetek valami meleg helyre!

..........
Sajnálattal közöljük, hogy Balmádiban ragyogóan süt a nap ,szellő van, szél nincs.Bár a tóban fürdeni könnyelműség de medencékben bőven lehet válogatni.A dézsában (SÓFÜRDŐ) teljesen elengedheti magát az ember és ekkor akár lebeghet a "mennyekben":))
Az étkezés egyszerű hétköznapi, kalória szegény (rántott velő,harcsapaprikás túrós csuszával,grill zöldség........sör,bor vigadalom. Bárhol bármikor fagyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
Eddigi legegyszerűbb program: vitorlázás a magyar tenger közepén!
Kártyázni, erre időnk nem volt "játék az élet"
Nem értjük ezt a mondatot: No eridjetek valami meleg helyre! Nálunk tök jó idő van!
További jó vizszivattyúzást kivánunk:a Glashotel lakói Balmádiból

..........
Megnyugtatóan hallom, hogy nem unatkozzátok üvegesre a szemeteket. Olcsó és szakadt szállásotokon derekatok nem törik ketté. Óvatósan a ladikkal, a hullámok keményen ajakba verhetnek. Max. az esernyőt ajánlatosnak vélem, a permet ellen. Nem mondom hogy nem sárga itt minden, az irigység dehogy az beszél belőlem, de ha még egy ilyen pimaszul jókedvet mellőző levelet kapok tőletek, megyek és elvontatom a szállodának nevezett putrit, és lecsapolom a Magyar tengert. Oszt lehet halászni, sült halat.
Csak így kedvesen a robot után!
Jó hír: csak egyx fulladtam le. De picit néztem szemlesütve.
Sziasztok sósvizítündérek.

..........
Szia Fulladós!
Itt változatlanul hepi minden. Tegnap kb 1/4 órát zuhogott az eső, de az is jó volt,mert nem fújt a szél. Este csak unatkoztunk, ezért kártyáztunk, ittunk, kvaterkáztunk.Természetesen a tóparton.
Ja, és a sülthalkivánságod is összejött: az volt a vacsoránk.
Szóval szenvedünk, de rendesen. Ezt majd láthatod a kb millió képeken.
A sárgaságod tompulhat: holnapután vége a nyomorúságunknak.
A sósvizitündérek.
(tessék gázt adni és nyugodtabban vezetni. Fütyülj a mögötted lévőkre, oldják meg a gondjaikat. Te csak az elötted lévőket figyeld!)

..........
Na akkor kiszáradt a Balcsi? Mert gondolom a halakat amúgy kizárt hogy kipecázzátok. JAhh, felkértetek egy orvhalászt? Na szóval akkor pasizunk is??? Figyelek ám vizitündérek.
A tévében mondták a bolondok éjszaka tüzet ugráltak, mivel hatalmas máglyával üdvözölték a legrövidebb éjszaka tényét. Figyeltem a tévében, nem lebzseltek-e ott, de ha ott is voltatok, gondolom a nézők nyugalma érdekében benneteket a kamera kikerült, feltünő vigyorgás elkövetése miatt.
Éjszaka errefelé Pesten, özönvízszerű eső toporzékolt. Villámlott, és szélvihar tetőzte az eseményt. Az erkély virágjai kókadóznak most, alig maradt föld a cserpekben.
Láblógatós banda az összes hámréteget kiáztatni abban a sós medencébe, és akkor egy évig a lábmosás mellőzhető.
Fotók:
Nád, hullám, lámpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elégedett vigyorgós képeket módjával!

Puszka


Nyaralásunk alatt (a technika jóvoltából) rendesen leveleztünk Puszkával.
Mivel (úgy érzem) elég rendesen visszaadja nyaralásunk hangulatát: átmásolom.

Nincsenek megjegyzések: